Onze diensten

De basis van onze dienstverlening is het Sustainer.home bouwsysteem.
We leveren geen onderdelen of modules, maar een set aan extreem gedetailleerde 3D modellen via ons digitale bouwsysteem. Deze verzorgen de naadloze integratie van ontwerp naar realisatie. Dit doen we vanuit intensieve partnerships met (ontwikkelend) bouwers.

Daarnaast ondersteunen we onze partners in de transitie naar industriële houtbouw. Onze ervaren ingenieurs en bouwkundigen adviseren in het gehele transitieproces. Denk aan:

  • Ontwerpoptimalisatie van specifieke projecten in tender, VO en/of DO fase.
  • Ontwikkelen of vertalen van een conceptwoning binnen het systeem
  • Opstarten/optimaliseren van assemblagehal
  • Integratie automatisering van leveranciers


 

 

Ik wil aan de slag

Sustainer Groenlo

Partnerships

Inmiddels werken er vele partners binnen het Sustainer ecosysteem en over de hele bouwketen.

Ook partner worden? Deze partijen gingen je voor:

Sustainer's Prefab Fabriek Culemborg

Assemblage

We zijn enorm trots op onze 'launching customer' geWOONhout. Deze gloednieuwe faciliteit wordt het vlaggenschip van moderne assemblage en zal zich volledig richten op de productie van modules binnen het Sustainer systeem.

Voor de assemblage leveren we hoogwaardige 3D modellen waarmee snel, foutloos en gecontroleerd een enorme diversiteit aan gebouwen kan worden gerealiseerd.

start met bouwen

Sustainer's Xylino project

Architect

Voor het beste resultaat passen we het systeem al in de vroege fases van het ontwerpproces toe. Deze architectenbureaus hebben ervaring met het systeem en stonden aan de wieg van onze toonaangevende projecten.

Voor architectenbureaus doen we het zware werk op de technische uitwerking en brengen we de kansen van industriële productie binnen handbereik.

Start met ontwerpen

Sustainer module plaatsing

Ontwikkelaar

In traditionele projectontwikkeling komt de keuze voor een bouwsysteem meestal vrij laat in het proces. Voor een optimaal ontwerp kijken we juist graag mee in de vroege fases van het proces, en verbinden we je graag met één van onze partners voor een passende offerte.

Voor ontwikkelaars kunnen we doeltreffende woonproducten (conceptwoningen) ontwikkelen, of toetsen we in een specifiek project de haalbaarheid.

Start met ontwikkelen

Leverancier & producent

Om foutloze, schaalbare én duurzame assemblage mogelijk te maken is de toeleverende keten cruciaal. Ons assortiment van goedgekeurde producten en materialen groeit gestaag, en we horen altijd graag van leveranciers die duurzaamheid en digitale integratie net zo belangrijk vinden als wij.

Voor leveranciers van de beste producten bieden we de mogelijkheid om een grote afzetmarkt te bereiken en grote efficiëntieslagen te maken.

Word onderdeel van de keten

 


Bouwsystemen

Voor een maatwerk oplossing.

Inmiddels hebben we naast het woningbouwsysteem Sustainer.home diverse andere bouwsystemen ontwikkeld. 

Zo stonden we aan het begin van het Respace box-in-box systeem en hebben we samen met Prorail een biobased transformatorhuisje ontwikkeld.

Opzoek naar iets specifieks wat niet binnen het .home systeem past?

Sustainer systems